Tour de France live stream

Jouw Tour de France live stream!

De volgende weken zoek je best naar een Tour de France live stream! De Tour de France wordt ééntje om te onthouden. Ten eeste omwille van de favorieten. Het is de eerste keer in jaren dat een belg mogelijk in de gele trui eindigt. Ten tweede omdat er opnieuw geen uitgesproken favorieten zijn. Aan de start staan onder meer Alaphilippe, Van Aert, Van der Poel, Roglic en Pogacar. Valt één van de belgen dit jaar in de prijzen? Valt er een Belg in de prijzen? Dit weekend weet u het antwoord, want dan is het tijd voor Tour de France. Kan u door omstandigheden niet op TV volgen? Deze live stream is gratis en in HD:

Gratis livestream Tour de France

Hoe kan ik bij Unibet TV live stream kijken naar de Tour de France?

Unibet TV zendt alle verldritten gewoon live stream op internet uit. Zo kunt u dus ook vanavond bij Unibet TV weer live stream kijken en wedden op Tour de France. Hieronder leest u hoe gemakkelijk dit live stream naar het veldrijden kijken bij Unibet TV werkt:

  1. log in op uw Unibet account.
  2. Heeft u nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u namelijk ook meteen uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. (Als u dus bijvoorbeeld 15 Euro stort op uw nieuwe Unibet account. Dan ontvangt u van Unibet € 15,- (uw storing) + € 30,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed).
  3. Open de website van Unibet. In deze website gaat u hierna naar het sportgedeelte. Vervolgens selecteert u in dit sportgedeelte de live stream van de wedstrijd die u live stream bij Unibet TV wilt kijken. De live stream start hierna vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal 10 Eurocent) op uw Unibet account heeft staan kunt u vanaf nu alle sportwedstrijden gewoon live stream op internet bij Unibet TV bekijken. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

    Gratis live stream Tour de France=