GP Sven Nys: veldrijden Baal livestream

Dit weekend worden in Baal de GP Sven Nys veldrit gereden. De veldrit Baal live kijken doe je hier. Het spannende duel tussen Van Aert en Van de Poel begint vrijdag om 17u, als de elite mannen jagen op de Grote Prijs Sven Nys. Grote favoriet is Matthieu Vander Poel. Hij aast op een tweede overwinning op rij in Baal. Het snelle en technische parcours staat op het lijf geschreven van de Nederlander. Maar Belgisch kampioen Wout Van Aert vertelde tegen de camera van Sporza het volgende: “Het parcours is hard en dat doe ik graag. Het zal overal op volle toeren zijn.” Kan de Belg MVP eindelijk iets in de weg leggen? Krijgt Wout Van Aert de Veldrit Baal 2020 op zijn naam? Zaterdag omstreeks 17 uur weet u het antwoord, want dan is het tijd voor de veldrijden Baal livestream. Kan u door omstandigheden niet op TV volgen? Deze livestream is gratis en in HD:

Gratis livestream Veldrit Baal veldrijden

Hoe kan ik bij Unibet TV livestream kijken naar het Belgisch kampioenschap veldrijden?

Unibet TV zendt alle verldritten gewoon livestream op internet uit. Zo kunt u dus ook vanavond bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden op het De Veldrit Baal. Hieronder leest u hoe gemakkelijk dit livestream naar het veldrijden kijken bij Unibet TV werkt:

  1. log in op uw Unibet account.
  2. Heeft u nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u namelijk ook meteen uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. (Als u dus bijvoorbeeld 15 Euro stort op uw nieuwe Unibet account. Dan ontvangt u van Unibet € 15,- (uw storing) + € 30,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed).
  3. Open de website van Unibet. In deze website gaat u hierna naar het sportgedeelte. Vervolgens selecteert u in dit sportgedeelte de livestream van de wedstrijd die u livestream bij Unibet TV wilt kijken. De livestream start hierna vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal 10 Eurocent) op uw Unibet account heeft staan kunt u vanaf nu alle sportwedstrijden gewoon livestream op internet bij Unibet TV bekijken. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

    Gratis livestream Serie A=