BK veldrijden livestream

BK veldrijden livestream

Dit weekend worden in Antwerpen het BK veldrijden gereden. Het Belgisch kampioenschap veldrijden live kijken doe je hier. Het slotstuk in Antwerpen begint zondag om 15u, als de elite mannen jagen op de Belgische titel. Schaduwfavoriet is Wout Van Aert. Hij aast zondag op zijn vijfde titel bij de eliterenners. Zaterdag verkende Van Aert naar eigen tevredenheid het parcours al. De wereldkampioen vertelde tegen de camera van Sporza het volgende: “Het parcours is lastig, maar ik doe het graag. Het zal overal sukkelen zijn om recht te blijven.” Kan Aerts hem iets in de weg leggen? Krijgen we in afwezigheid van Mathieu van der Poel dan toch de spannendste cross van het jaar? Zondag omstreeks 15 uur weet u het antwoord, want dan is het tijd voor het 102e BK veldrijden. Kan u door omstandigheden niet op TV volgen? Deze livestream is gratis en in HD:

Gratis livestream Belgisch kampioenschap veldrijden

Hoe kan ik bij Unibet TV livestream kijken naar het Belgisch kampioenschap veldrijden?

Unibet TV zendt alle verldritten gewoon livestream op internet uit. Zo kunt u dus ook vanavond bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden op het Belgisch kampioenschap veldrijden. Hieronder leest u hoe gemakkelijk dit livestream naar het veldrijden kijken bij Unibet TV werkt:

  1. log in op uw Unibet account.
  2. Heeft u nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u namelijk ook meteen uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. (Als u dus bijvoorbeeld 15 Euro stort op uw nieuwe Unibet account. Dan ontvangt u van Unibet € 15,- (uw storing) + € 30,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed).
  3. Open de website van Unibet. In deze website gaat u hierna naar het sportgedeelte. Vervolgens selecteert u in dit sportgedeelte de livestream van de wedstrijd die u livestream bij Unibet TV wilt kijken. De livestream start hierna vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal 10 Eurocent) op uw Unibet account heeft staan kunt u vanaf nu alle sportwedstrijden gewoon livestream op internet bij Unibet TV bekijken. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

    Gratis livestream Serie A=