Benelux Tour veldrijden

Op zoek naar een Benelux Tour livestream?

Deze week wordt De Benelux Tour gereden. Veldrijden live kijken doe je hier. Het slotstuk begint zondag om 15u, als de elite mannen jagen op de tweede crossoverwinning van het seizoen. De favorieten zijn Wout Van Aert en Matthieu Van der Poel. Vooral zij azen op een zege. “Het parcours is lastig, maar ook snelheid speelt een grote factor. Het zal om momentopnames aan komen.” Volgens van Aert. Kan VDP Wout iets in de weg leggen? Krijgt Mathieu van der Poel de eerste cross van het jaar? Omstreeks 17 uur weet u het antwoord, want dan is het tijd voor het 1ste De Benelux Tour. Kan u door omstandigheden niet op TV volgen? Deze Benelux Tour veldrijden livestream is gratis en in HD:

Gratis Benelux Tour veldrijden livestream

Hoe kan ik bij Unibet TV livestream kijken naar het Benelux Tour veldrijden?

Unibet TV zendt alle verldritten gewoon livestream op internet uit. Zo kunt u dus ook vanavond bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden op het De Benelux Tour. Hieronder leest u hoe gemakkelijk de Benelux Tour livestream kijken bij Unibet TV werkt:

  1. log in op uw Unibet account.
  2. Heeft u nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u namelijk ook meteen uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. (Als u dus bijvoorbeeld 15 Euro stort op uw nieuwe Unibet account. Dan ontvangt u van Unibet € 15,- (uw storing) + € 30,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed).
  3. Open de website van Unibet. In deze website gaat u hierna naar het sportgedeelte. Vervolgens selecteert u in dit sportgedeelte de livestream van de wedstrijd die u livestream bij Unibet TV wilt kijken. De livestream start hierna vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal 10 Eurocent) op uw Unibet account heeft staan kunt u vanaf nu alle sportwedstrijden gewoon livestream op internet bij Unibet TV bekijken. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

    Gratis livestream Benelux Tour =