Antwerp Port Epic livestream

Antwerp Port Epic veldrijden livestream

Dit weekend worden in Antwerpen het Antwerp Port Epic veldrijden gereden. Het Antwerp Port Epic veldrijden live kijken doe je hier. Het spannende duel begint zondag om 15u, als de elite mannen jagen op de . Grote favoriet is Matthieu Van der poel. Hij aast op een nieuwe overwinning in het veld. Het snelle en technische parcours staat op zijn lijf geschreven. Huidig wereldkampioen Van der Poel vertelde tegen de camera van Sporza het volgende: “Het parcours is technisch en gevarieerd en dat doe ik graag. Het zal overal op volle toeren zijn.” Kan iemand de Nederlander iets in de weg leggen? Krijgt Wout Van Aert het Antwerp Port Epic veldrijden 2021 op zijn naam? Of gaat Van Der Poel met de prijs lopen? Zondag omstreeks 15 uur weet u het antwoord, want dan is het tijd voor de Antwerp Port Epic livestream. Kan u door omstandigheden niet op TV volgen? Deze livestream is gratis en in HD:

Gratis livestream Antwerp Port Epic veldrijden

Hoe kan ik bij Unibet TV livestream kijken naar het wereldkampioenschap veldrijden?

Unibet TV zendt alle verldritten gewoon livestream op internet uit. Zo kunt u dus ook vanavond bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden op het De Veldrit Oostende. Hieronder leest u hoe gemakkelijk deze Antwerp Port Epic veldrijden livestream naar het veldrijden kan kijken bij Unibet TV werkt:

  1. log in op uw Unibet account.
  2. Heeft u nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u namelijk ook meteen uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. (Als u dus bijvoorbeeld 15 Euro stort op uw nieuwe Unibet account. Dan ontvangt u van Unibet € 15,- (uw storing) + € 30,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed).
  3. Open de website van Unibet. In deze website gaat u hierna naar het sportgedeelte. Vervolgens selecteert u in dit sportgedeelte de livestream van de wedstrijd die u livestream bij Unibet TV wilt kijken. De livestream start hierna vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal 10 Eurocent) op uw Unibet account heeft staan kunt u vanaf nu alle sportwedstrijden gewoon livestream op internet bij Unibet TV bekijken. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

    Gratis livestream Serie A=