Livestream Kortrijk – Antwerp

Volg de match tussen Kortrijk – Antwerp live op Unibet TV
Schrijf je in, plaats één storting en kijk live alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League, Proximus League, La Liga, Serie A en meer!

Livestream Kortrijk – Antwerp. Bekijk hier de live stream van de wedstrijd tussen de mannen van KV Kortirjk en de mannen van Royal Antwerp uit Antwerpen die gespeeld wordt in de Beker van België. De match wordt gespeeld op 29 november 2017 in het Stadion van KV Kortrijk. Mis niks van de wedstrijd die om 20:00 uur zal beginnen. Je kunt de Livestream Kortrijk – Antwerp via je tablet, mobiel, laptop of ander device gratis kijken met Nederlands commentaar en in HD kwaliteit. Mis niks van de match tussen Kortrijk en Antwerp en bekijk de wedstrijd hier online!

Gratis Beker van België online kijken

De live stream tussen de mannen van KV Kortirjk en de mannen van Royal Antwerp uit Antwerpen is ook te bekijken vanuit het buitenland, zodat je niks hoeft te missen van je favoriete club! Kortrijk staat momenteel tweede in de Beker van België . Antwerp bezet een derde plek in de competitie. Het zal een spannende match worden die je via de livestream online niet mag missen!”*

Plaats een reactie